Slogan.png
header2.jpg
wijsparen_nrg Leuke stadswandeling @duurzaam_dh, bezoek 20 mei huis aan de Gaslaan dat van het gas is! Met #warmtepomp &… https://t.co/9XpAhwkeyc
wijsparen_nrg Mooie en overzichtelijke #isolatie tips van @milieucentraal! Met een berekening van kosten en opbrengsten. https://t.co/46BLHIcDAO
wijsparen_nrg Goede vraag en goede tips van @eigenhuis. Vervolgvraag: kun je #isolatie, #zonnepanelen, etc via je #bouwdepot beta… https://t.co/MEhF3myOFX

Het team van wij sparen energie bestaat uit Gert-Jan van der Panne (Triarii), Robert van der Lande (Triarii) en Ardo de Graaf (Augustus Warmte). Stuur ons een mail of bel (070 324 1152) om een energiescan te plannen of voor andere vragen. Mail en twitter:

@wijsparen_nrg

Over ons

wij sparen energie is een initiatief van Triarii BV en Augustus Warmte BV. Het is opgezet naar aanleiding van een prijsvraag van de gemeente Den Haag om mensen in beweging te krijgen rondom duurzame woningverbetering. Het op grote schaal energiezuinig maken van woningen is harde noodzaak voor Nederland en zeker ook voor Den Haag voor het bereiken van haar doelstelling klimaatneutraal te zijn in 2040. 

Onze missie: te bereiken dat elke koper van een huis energiebesparingsmaatregelen treft voor de verhuizing. wij sparen energie is een initiatief dat het doel heeft om mensen die een huis kopen en verbouwen te helpen hun huis energiezuiniger te maken en energiekosten flink te verlagen. wij sparen energie brengt bij de koop van een huis makelaars, aannemers en installateurs bij elkaar in een netwerk waarbij kopers een energiescan en offerte aangeboden krijgen van gespecialiseerde aannemers en installateurs die zo’n scan en de verbouwing kunnen uitvoeren.

Wij brengen makelaars, kopers en energiebesparingsspecialisten met elkaar in contact om snel de juiste stappen te zetten naar een energiezuinig huis en een lage energierekening.

Je vindt wij sparen energie aan de Mauritskade op nr 33 in het centrum van Den Haag:

Energiebesparing loont!

Als je energiebesparingsmaatregelen meeneemt in je verbouwing, profiteer je elke maand weer van een lagere energierekening. Je verdient bijvoorbeeld een uitgave van €3.500,- tot €8.000,- aan isolatie gemiddeld in 5 tot 8 jaar terug (bron), en daarna ben je geld aan het verdienen. In combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen (terugverdientijd <10 jaar) wordt het echt interessant. De beste combinatie van maatregelen hangt af van je huis en van wat je te besteden hebt.

Bel of mail ons voor een energiescan op maat waar je te horen krijgt wat voor jouw huis en portemonnee de beste oplossing is om het energiezuinig te maken.

Met de lage rentestanden, is het momenteel erg aantrekkelijk om de kosten in het bouwdepot van je hypotheek op te nemen. Bovendien wordt je huis comfortabeler om in te wonen.

JSN Corsa template designed by JoomlaShine.com