Slogan.png
header2.jpg
wijsparen_nrg Leuke stadswandeling @duurzaam_dh, bezoek 20 mei huis aan de Gaslaan dat van het gas is! Met #warmtepomp &… https://t.co/9XpAhwkeyc
wijsparen_nrg Mooie en overzichtelijke #isolatie tips van @milieucentraal! Met een berekening van kosten en opbrengsten. https://t.co/46BLHIcDAO
wijsparen_nrg Goede vraag en goede tips van @eigenhuis. Vervolgvraag: kun je #isolatie, #zonnepanelen, etc via je #bouwdepot beta… https://t.co/MEhF3myOFX

wij sparen energie werkt samen met ervaren makelaars en aannemers die weten wat de voordelen van een energiezuinig huis zijn. Deze makelaars en aannemers denken duurzaam en willen hun steentje bijdragen om Den Haag en Nederland klaar te maken voor een schone toekomst.

Makelaars

BF Makelaar logo  
Logo Real Estate Partners Den Haag    

 

Aannemers

 

Architect

 

Financiële voorlichting

 

Andere deelnemers

Daarnaast is wij sparen energie blij met de enthousiaste steun van de gemeente Den Haag:

"De gemeente Den Haag ondersteunt dit initiatief van harte!" aldus de gemeente Den Haag in een brief aan wij sparen energie.

 

 Tot slot: Triarii is regisseur en mede-initiatiefnemer van wij sparen energie.

Energiebesparing loont!

Als je energiebesparingsmaatregelen meeneemt in je verbouwing, profiteer je elke maand weer van een lagere energierekening. Je verdient bijvoorbeeld een uitgave van €3.500,- tot €8.000,- aan isolatie gemiddeld in 5 tot 8 jaar terug (bron), en daarna ben je geld aan het verdienen. In combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen (terugverdientijd <10 jaar) wordt het echt interessant. De beste combinatie van maatregelen hangt af van je huis en van wat je te besteden hebt.

Bel of mail ons voor een energiescan op maat waar je te horen krijgt wat voor jouw huis en portemonnee de beste oplossing is om het energiezuinig te maken.

Met de lage rentestanden, is het momenteel erg aantrekkelijk om de kosten in het bouwdepot van je hypotheek op te nemen. Bovendien wordt je huis comfortabeler om in te wonen.

JSN Corsa template designed by JoomlaShine.com